Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ferdo Slišković

kriz_osmrtnicama

1931.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FERDO (pok. Ivana) SLIŠKOVIĆ
u subotu 12.03.2022. godine u 13.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 14.03.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „PODJELINAK”, MOKRO – ŠIROKI BRIJEG. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin BRANKO; kćerke: MARICA, DIANA i BRANKA; nevjeste: NEVENKA, SANJA i NINA; zetovi: DRAGAN, DRAŽAN i WALTER; unučad: ŽANA, INGA, MIRAN, GORAN, MILI, MIA, MIRNA, MARIJA, MARKO i NINA; praunučad i čukununučad; nevjesta ANKICA s obitelji; Obitelji: SLIŠKOVIĆ, ROTIM, KNEZOVIĆ, KRTALIĆ, BUHOVAC, FILIPOVIĆ, WALCHLI, VOJVODIĆ, BAKULA, MILJKO i DRMAĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

12/03/2022

error: