Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Franjo Arapović

kriz_osmrtnicama

1934. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FRANJO (pok. Andrije) ARAPOVIĆ

U ponedjeljak 20.3.2023. godine u 10:30 sati, u svojoj 90-oj godini života primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pogrebna povorka kreće u utorak 21.3.2023. godine u 15:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Obitelj prima sućut od 14:15 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju ”Arapi” Slipčići. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Slavko, Rudica, obitelj pok. sina Andrije, kćer Ljiljanka, obitelj pok. kćeri Vinke, sestre Danica i Vera sa obitelji, obitelj pok. sestre Ivanke, nevjeste Iva, Snježana i Janja, unučad Mario, Marko, Goran i Davor sa obitelji, Marijana, Ivana, Franjo, Miana i Marija, praunučad Andrej, Leon, Matijas, Doris i Noa, šura Andrija sa obitelji. OBITELJI: ARAPOVIĆ, ZLOMISLIĆ, LIVANČIĆ, BOŠNJAK, KATAVIĆ, NIKOLIĆ, BRKIĆ, BLAŽEVIĆ, ŠARAVANJA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/03/2023

error: