Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Franjo Krtalić-Rara

kriz_osmrtnicama

1932.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FRANJO (pok. Ivana) KRTALIĆ-RARA
u nedjelju 30.01.2022. godine u 19.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 90. godini  života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 02.02.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „GORICA” – GNOJNICE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ŽELJKO; nevjesta MARIJA; unuka MONIKA s suprugom MARIOM, unuka MATEA s suprugom IVOM i unuk SILVIO; praunuka DORIS; bratići: IVICA, VLADO i ZVONKO s obitelji; bratične: STOJA, VERA i ANGELA; sestrići: BLAŽ i ŽELJKO; sestrična ŽANA; obitelji: KRTALIĆ, LOVRIĆ, KIKIĆ, DRAGOJE, STOJČIĆ, PULJIĆ-VLAHIĆ, RADOJČIĆ, SMILJANIĆ, BAŠIĆ, RAJIĆ, KNEŽEVIĆ, BELINA, VRBANIĆ, KRPELJEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/01/2022

error: