Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Franjo Talić

kriz_osmrtnicama

1944.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FRANJO (pok. Ivana) TALIĆ
u nedjelju 04.09.2022. godine u 20.00 sati, nakon duže bolesti u 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 06.09.2022. godine u 16:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM” GORANCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: ZDRAVKO, MIROLJUB i VELIMIR; kćeri: HELENA i ANELORA; nevjeste: DIJANA, GORDANA, ZDENKA i ANA; zet: DALIBOR; unučad: IGOR, IVANA, DALIJA, IVAN, ŽANA, KRISTINA, MATEA, SARA, IVAN i ELENA; brat: ANTE s obitelji; obitelj pok. brata MATE; sestre: MARA, LJUBICA i MATIJA s obiteljima; šure: NIKOLA i IVAN s obiteljima; obitelj pok. šure LJUBOMIRA; svastika ZDRAVKA s obitelji; obitelji: TALIĆ, ŠKUTOR, IVANKOVIĆ, MARINČIĆ, BANDIĆ, BEVANDA, ČULJAK, DŽIDIĆ, VIDOVIĆ, PANDŽA, ANIČIĆ, LETO, KOLOBARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/09/2022

error: