Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Franjo Zovko

kriz_osmrtnicama

1934.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FRANJO (pok. Pere) ZOVKO
u četvrtak 06.01.2022. godine u 06.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 09.01.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa u crkvi sv. Franje-Ilići. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LUCIJA; kćerke: BLAŽENKA i ZORICA; sin ZVONKO; unučad: BERNARDA, BOJAN, DENIS, PHILIP, STEFAN i VANESA; brat BLAGO s obitelji; obitelji pok. braće MIJE i VLADE; sestra ŠIMA s obitelji; obitelj pok. sestre ZDRAVKE; šure: FRANJO, JOZO i ANTE s obitelji; svastike: KATA i ANKA s obitelji; obitelji: ZOVKO, MARIĆ, CVITANOVIĆ, BALABAN, MATULEC, PEJKOVIĆ, ŠKUTOR, ARAPOVIĆ, RASPUDIĆ, MIJIĆ, MARINOVIĆ i VIDOVIĆ,te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/01/2022

error: