Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Franko Ćuže

kriz_osmrtnicama

1953.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FRANKO (pok. Blago) ĆUŽE
u nedjelju 20.02.2022. godine nakon duge i teške bolesti u 23.45 sati u 69. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 22.02.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Novogradačko groblje”- Gornji Gradac. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga IVANKA; sin MARIO; kćeri: IVANA i MARINA; nevjesta IVA; zet DAMIR; unuci: MIHAEL i DAVID; braća: DRAGAN i MARINKO s obiteljima; sestre: ZDENKA i IVANKA s obiteljima; tetke: MANDA i VERONIKA s obitelji; obitelj pok.tetke LJUBICE; obitelj pok.strica MATE; šure: MLADEN i MARINKO s obiteljima; svastike: MIRJANA i ANGELA s obiteljima; obitelji: ĆUŽE, KOLOBARA, ZELENIKA, MARUŠIĆ, ĆAVAR, ZLOMISLIĆ, ČULJAK, PANDŽIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/02/2022

error: