Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Frano Jelić

kriz_osmrtnicama

1934. - 2021.

 ”Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima.”
Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad zaboravljeni suprug, otac, djed, pradjed, svekar i punac


FRANO JELIĆ
pok. Mate

U subotu 17.04.2021. u 20:00 sati nakon kraće bolesti, u svojoj 87-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 19.04.2021. u 15:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Trn u Trnu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JAGODA, sinovi GOJKO i ŽELJKO, kćeri RUŽICA i ZORICA, nevjeste BLAGICA i BLAGICA, zetovi JURE i JOZO, unučad JOSIP, LUCIA, MATEJ, MATEJA, BOŽE, DAVOR i KRISTINA, praunučad PETRA, MARIJA i KLARA, šure MIRKO i BRANKO s obiteljima, obitelji pok. šura MARKA, MLADENA i MARINKA, svastika ANĐA s obitelji, obitelji: JELIĆ, ZOVKO, MARTINOVIĆ, VUKOJA, KRALJEVIĆ, ŠUŠAK, LJUBIĆ, LONČAR, CVITKOVIĆ, JANJIĆ, SKOKO te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/04/2021

error: