Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Gojko Krtali─ç

Gojko Krtali─ç

kriz_osmrtnicama

1928. - 2020.

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

Gojko Krtali─ç

u srijedu 14.10.2020. godine, nakon kra─çe bolesti u 93. godini ┼żivota, primiv┼íi sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u ─Źetvrtak 15.10.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEGÔÇť. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×GORICAÔÇť Gnojnice. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
sin ZDRAVKO; k─çerke: ANICA,VERKA i FRANKA; nevjesta ZDENKA i ANKICA, zetovi: STOJAN i ERVIN; unu─Źad; praunu─Źad;bra─ça: IVAN i KARLO sa obitelji; sestra CVIJETA ;obitelj pok.brata FRANE; obitelj pok.sestre MILKE; obitelj pok.┼íure VIDE; obitelji: KRTALI─ć, CVITKOVI─ć, ─ćURI─ć, ┼áKOBI─ć, JARAK, RAGU┼Ż, JOZI─ć, BUHA─î, LEVENTI─ć, SELMANI─ć, KAZAZI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/10/2020

error: