Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Gojko Palac

kriz_osmrtnicama

1954. - 2023.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, djed, svekar, punac …

GOJKO PALAC
-GOJA-

u petak 19. svibnja 2023. god. u 70. godini života, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj našeg dragog pokojnika kreće u subotu 20. svibnja 2023. god. u 16 sati ispred mrtvačnice VIŠNJICA, gdje će obitelj primati sućut od 15 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju VIŠNJICA.

OŽALOŠĆENI:
supruga Mira, sin Dalibor, kćeri: Sanela, Sanja i Monika; brat Mladan s obitelji, obitelj pok. brata Mile, nevjesta Dragica, zetovi: Dalibor, Marko i Ante; unučad: Anđela, Domagoj, Matej, Kristijan, Petra, Petar, Ante, Josipa, Matea, Matej, Dora i Noa; šure: Anđelko, Bože i Željko s obiteljima; obitelj pok. šure Gojka, svastika Dijana s obitelji, obitelji pok. svastika Mare i Pavice, obitelji: Palac, Sesar, Marušić, Naletilić i Mitar te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/05/2023

error: