Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Grgica Beljo

kriz_osmrtnicama

1986. - 2022.

Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre živjet će (IV 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je dana 18. listopada 2022. godine u 02,20 sati iznenada blago u Gospodinu preminuo

GRGICA BELJO pok. Mirka

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u nedjelju, 23. listopada 2022. g. u 14,00 sati ispred kuće žalosti na Buni. Pokop će se obaviti u groblju Pododaci u G.V. Ograđeniku u 16,00 sati. Obitelj prima sućut od 15,00 sati u kapelici groblja Pododaci.

OŽALOŠĆENI:
supruga ANDRIJANA; djeca: PETRA, MIRKO i JOSIP; sestre: MARIJANA i LUCIJANA; zetovi: JOZO i DRAGO – GANE; punac JOZO – RELJA; punica ZORA; šure: IVAN, MARKO i VJEKOSLAV s obitelji; sestrići: KRISTIJAN i BORIS; sestrana MILA; nevjeste: KATARINA, MONIKA i DRAGANA; stričevi: ANTE, IVO, JAKOV, MARINKO, MILENKO i VESELKO s obiteljima; obitelji pok. stričeva: MATE i MLADENA; tetke: KATA, MARA, IVANKA, LJUBICA, MIRA i KOVILJKA s obiteljima; obitelj pok. tetke KATE; te obitelji: BELJO, LUBURIĆ, STOJIĆ, BARBARIĆ, VIDOVIĆ, ŠIMOVIĆ, BULIĆ, LOVRIĆ, SKOČIBUŠIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/10/2022

error: