Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ilija Zovko - Došlić

kriz_osmrtnicama

1934. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ILIJA ZOVKO – DOŠLIĆ

u utorak 16.03.2021. godine, u 09.00 sati nakon kraće bolesti u 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 17.03.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv.ANTE” CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga RADICA; kćeri: MIRJANA-Mira, NADA, MLADENKA i IVANA; zetovi: IVICA-Iće, PERO-Perkan i NIKOLA; unučad: DRAGAN i DRAGANA s obitelji, MIRKO, KRISTINA, KATARINA, JOSIP, MARIN i MARKO; praunuke: PETRA,MIA, LARA i LEONA; sestra KATA s obitelji; obitelj pok. braće: MARKA, CEDE i BLAGE; šure: RADE i TOMA s obitelji; obitelj pok.šura ANTE i JURE; svastike: NADA, BOŽICA i MARICA s obitelji; obitelj pok.svastike ANE; obitelji: ZOVKO, BOŠNJAK, PRSKALO, PERVAN, DREŽNJAK, VRLJIĆ, KARAČIĆ, ŠANTIĆ, BRKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo tihu sućut bez cvijeća i vrećica!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/03/2021

error: