Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Cvitković

kriz_osmrtnicama

1936.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (udova Nikole) CVITKOVIĆ
u nedjelju 27.02.2022. godine u 06.30 sati nakon duže bolesti u 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 01.03.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „KOLENJE”- Vrelo Radobolje. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: FRANJO i VLADIMIR; nevjeste: DAJANA i MARINA; unučad: NEVENA, IVANA, NIKOLA, MARTA, FRANJO, ANTE, IVA i BEATA; praunučad: MIŠEL, KARLO, LOVRO, ROMEO i TAMARA; sestra KOVILJKA s obitelji; obitelj pok. brata MARINKA; obitelj pok. sestre MARE; zaova MARTA s obitelji; obitelj pok. zaove ANE; obitelji: CVITKOVIĆ, DUJMOVIĆ, MARINOVIĆ, KLJAJO, ZELENIKA, TALIĆ, PAPOČI, GOLEMAC, VLADIĆ, STOJČIĆ, ČALIJA, JURIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/02/2022

error: