Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Ivanković

kriz_osmrtnicama

1938.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (udova Stipana-Ćiće) IVANKOVIĆ
u petak 10.06.2022. godine u 20.45 sati nakon duže bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 12.06.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 16.00 sati na Rimokatoličkom groblju „IVANKOVIĆA DOLAC”-Kočerin. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: VLADO i MARIO; kćeri: MARIJA i LJILJANA; nevjeste: MARIJANA i ANELA; zetovi: BOŽO i DRAGAN; unučad: BOŠKO, MARKO, IVO, BERISLAV, TOMISLAV, ANAMARIJA, IVA i DARIJA; praunučad: MIHAELA i IVAN; braća: IVAN i RADOSLAV s obiteljima; sestre: BLAGICA, BRANKA i RADMILA s obiteljima; obitelji pok. braće: SLOBODANA i KREŠE-KRIŽANA; djever JERKO s obitelji; obitelj pok. djevera STOJANA; obitelji pok. zaova: JANJE, DRINE i MARE; obitelji: IVANKOVIĆ, ĆORLUKA, PERIĆ, ZLATIĆ, SESAR, BANDIĆ, JAKIĆ, GOLIĆ, MIŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/06/2022

error: