Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Krtalić

kriz_osmrtnicama

1940.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (supruga Vidoja) KRTALIĆ
u utorak 23.11.2022. godine u 04.50 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 24.11.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „GORICA” – GNOJNICE. Sveta misa zadušnica služiti će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug VIDOJE; sinovi: PREDRAG-Dragan i DAMIR; kćerka DAMIRKA; nevjeste: ESTELA i KAROLINA; unučad: LANA, VEDRANA, NIKOLA, GORAN, ROMANA, FILIP, GABRIJEL, BENJAMIN i NIKA; praunučad: MARTIN, SARA, EVA, KLARA, ANA, MARIJA, JAKOV i MARKO; obitelji: KRTALIĆ, DRAGOJE, TOMIĆ, LASIĆ, PETRIĆ, KARAČIĆ, PULJIĆ, KAPETANOVIĆ, ROTIM, MANDIĆ, JOZIĆ, DŽIDIĆ, DADIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/11/2022

error: