Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Iva Mandi─ç

kriz_osmrtnicama

1932.-2022.

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestraÔÇŽ

IVA MANDI─ć ud. Nikole
u ponedjeljak 24. sije─Źnja 2022. u 02:20 sata u 90. godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kre─çe u utorak 25. sije─Źnja 2022. u 14:00 sati ispred mrtva─Źnice u Ljutom Docu. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 13:00 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju Kraljevine u Ljutom Docu. Sveta misa slu┼żit ─çe se poslije pokopa u crkvi sv. Jure u Biogracima.

PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: sinovi Zdravko i Drago; k─çi Ljiljanka; nevjeste Jasna i Janja; zet Gojko; unu─Źad: Kre┼íimir, Marin, Darko, Ana, Nina, Ivo, Ivana, Jelena, Stanko i Nikola s obiteljima i Marko; praunu─Źad; brat Nikola s obitelji; obitelji pok. bra─çe: Stipe, Pere i Jure; sestre Milka i Koviljka s obiteljima; zaove: Iva, Janja, Zlata, Zora i Milka s obiteljima; obitelji pok. zaova: ┼áime, Dragice i Mare; obitelji Mandi─ç i Mustapi─ç te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/01/2022

error: