Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Mandić

kriz_osmrtnicama

1932.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…

IVA MANDIĆ ud. Nikole
u ponedjeljak 24. siječnja 2022. u 02:20 sata u 90. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u utorak 25. siječnja 2022. u 14:00 sati ispred mrtvačnice u Ljutom Docu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Kraljevine u Ljutom Docu. Sveta misa služit će se poslije pokopa u crkvi sv. Jure u Biogracima.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Zdravko i Drago; kći Ljiljanka; nevjeste Jasna i Janja; zet Gojko; unučad: Krešimir, Marin, Darko, Ana, Nina, Ivo, Ivana, Jelena, Stanko i Nikola s obiteljima i Marko; praunučad; brat Nikola s obitelji; obitelji pok. braće: Stipe, Pere i Jure; sestre Milka i Koviljka s obiteljima; zaove: Iva, Janja, Zlata, Zora i Milka s obiteljima; obitelji pok. zaova: Šime, Dragice i Mare; obitelji Mandić i Mustapić te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/01/2022

error: