Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Marić

kriz_osmrtnicama

1950. - 2023.

„Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre živjet će!” (IV 11,26)
Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (žena Franje) MARIĆ

u utorak 07.03.2023. godine u 13.00 sati, nakon duže bolesti u 73. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 09.03.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Sv, ANTE” – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. TOME APOSTOLA na Bijelom Brijegu. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug FRANJO; kćer SANELA; sin KREŠIMIR; zet MANFRED; nevjesta LUCIJA; unučad: LISA, LUKAS, NIKLAS i NELA; braća: TOMISLAV i ZRINKO s obiteljima; sestre: ANĐA, ZDRAVKA i BRANKA s obiteljima; djeverovi: JOZO i ANTE s obiteljima; zaove: LUCIJA i KATA s obiteljima i ANKA; obitelji: MARIĆ, DREŽNJAK, HÖNNINGER, LICHA, HAGIJAJ, SOLDO, WENIG, ZOVKO, ARAPOVIĆ, RASPUDIĆ, CVITANOVIĆ, ŠKUTOR, ZADRO, RAJIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/03/2023

error: