Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Palac

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je  naša draga majka, svekrva, punica, sestra, nevjesta, baka, prabaka…

IVA PALAC ud. Stanka VALIĆ-a


u subotu 8. siječnja 2022. god. u svojoj 89. godini života, primivši sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u ponedjeljak 10. siječnja 2022. god. u 14 sati ispred mrtvačnice VIŠNJICA. Obitelj prima sućut od 13 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju VIŠNJICA.

OŽALOŠĆENI:
kćeri: Mirjana i Filomena, nevjesta Marija, zetovi: VInko i Ivica – Vici, sestre: Anica, Ruža i Jagica s obiteljima, obitelj pok. sestre Janje, obitelji pok. brače: Frane i Nikole, obitelji pok. djeverova: Ivana i Stipe, zaova Kata, obitelji pok. zaova: Janje, Vinke i Milke, unučad: Nikola, Marko, Jakov, Josip i Iva s obiteljima, unuka Marija i unuk Martin sa zaručnicom Majom, obitelji: Palac, Lovrić, Čolak, Kondža, Kvesić, Sesar, Leko, Zadro, Kraljević, Mikulić, Bošnjak, Kožul i Celić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/01/2022

error: