Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Palac

kriz_osmrtnicama

1938.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, baka, sestra…

IVA PALAC ud. Radoslava
u četvrtak 8. rujna 2022. god. u svojoj 84-oj godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u subotu 10. rujna 2022. god. u 15 sati ispred mrtvačnice GRUDE, gdje će obitelj primati sućut od 14 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju KRSTINA – DRAGIĆINA.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Boro, Ivica (Cica) i Rosan, nevjeste: Ankica i Irena, unučad: Radoslav, Iva, Ana, Lucija, Manuela, Marija, Adam i Nikolina, brat Zdravko s obitelji, sestra Janja s obitelji, obitelji pok. braće Jakova, Cvitana, Joze i Ivana, obitelji pok. sestara Matije i Ane, obitelji pok. djeverova Marka i Slavka, zaove: Blagica i Mila s obiteljima, obitelji: Palac, Kožul, Vukoja, Šimić, Udovičić, Bebek i Glavaš te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/09/2022

error: