Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Petrović

kriz_osmrtnicama

1934. – 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (udova Jakova) PETROVIĆ

U subotu 10.07.2021. godine u 03:00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 87-oj godini života, primivši Sakrament bolesničkog pomazanja blago u Gospodinu preminula. Pogrebna povorka kreće u nedjelju 11.07.2021. godine u 13:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Obitelj prima sućut od 12:15 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 15:00 sati na Rimokatoličkom groblju Gornja Orahovica- Zaslivlje. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Vinko, Miroslav i Ivica, nevjeste Marijana, Ljubica, Milka i Milica, braća Jozo i Ivan, sestre Dragica, Janja i Zora, obitelji pok. sestara Šime i Marije, unučad Dario, Ivona, Martina, Maja, Mario, Antoni, Marko, Ivana i Ana-Iva, praunučad Josipa, Nika i Noa.

 OBITELjI: PETROVIĆ, BANOVIĆ, MARIĆ, DOKO, MARTINOVIĆ, BARIĆ, MATIĆ, LUKIĆ, BLAŽEVIĆ, SRPAK, BAGARIĆ, PAPAC, MARKOTA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Molimo tihu sućut bez rukovanja. 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/07/2021

error: