Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Begić - Goro

kriz_osmrtnicama

1954. - 2024.

S tugom u srcu i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, punac, djed, brat i zet

IVAN BEGIĆ – Goro

dana 24.4.2024. u svojoj 69. godini života iznenadnom smrću blago u Gospodinu preminuo. Pogreb će se obaviti na groblju Crkvine u Posuškom Gracu dana 4.5.2024., subota, u 16.00 sati. Izraze sućuti obitelj prima u mrtvačnici od 15.00 sati.
Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca i duše, jedan od tih si ti, suprug i tata naš mili. Duša nađe vječni mir i spokoj u Kraljevstvu Božjem. Vječno ostaješ u našim srcima i u našim mislima.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga Zdravka, kćeri: Iva i Ana, zet Rudi, unuci: Marcel i Mateo, braća: Vinko i Tome s obiteljima, sestre: Ružica, Tonka, Mira i Nada s obiteljima, punica Anđa, šure: Mate, Krešo i Dubravko s obiteljima, svastika Marija s obitelji, obitelj prijatelja Schneider, obitelji: Begić, Vrljić, Pilić, Jukić, Šušak i Miloš, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/05/2024

error: