Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Bulić

1925. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN – IVICA (pok. Jerke) BULIĆ

u subotu 14.03.2020. godine u 09.00 sati, nesretnim slučajem u 95. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 16.03.2020. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. Barbare na Rudniku. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MARINKO-KIKO; kći ANKICA-ANA; zet DAVOR MILOŠ; unučad: TEO, MATEJ, ANDA, IVANA i MARGO; praunuka JULIJANA; brat MARIJAN sa suprugom IVANKOM i obitelji; sestre: IVANKA sa suprugom RASIMOM i kćerkom SANELOM, RUŽA sa suprugom IVANOM i obitelji, VIDA sa suprugom FRANOM i obitelji; nevjeste: VINKA i DANICA s obiteljima; svastika VERA s obitelji; obitelji: BULIĆ, KNEZOVIĆ, NOVALIJA, ŠIMUNOVIĆ, ZUBAC, SABLJIĆ, ČULE, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji, poznanici i drage komšije.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/03/2020

error: