Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ivan Čarapina - Vidić

kriz_osmrtnicama

1937. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok. Jure) ČARAPINA -VIDIĆ

u nedjelju 28.03.2021. godine iznenada u 19.00 sati u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 30.03.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VRDI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJUBICA; sin TOMISLAV; kćerke MARIJA, ANĐELKA i MIRJANA; nevjesta DALIBORKA ; zet VLADO; unučad: DIJANA, MILAN, MARIJA, LJUBICA i IVAN; praunučad: MIA, ANAMARIJA i MLADEN; sestra MARA s obitelji; obitelji pok.braće: MARKA i MARIJANA; svastika: ANKICA i ZORA s obitelji; obitelj pok.svastike LUCE; obitelji: ČARAPINA, RAJIĆ, TOMANOVIĆ, BABIĆ, ROTIM, MARIĆ, GOLEMAC, GALIĆ,JURIĆ, KNEZOVIĆ, DREŽNJAK, ANIČIĆ, MILOŠEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/03/2021

error: