Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Dugandžić – Begovac

kriz_osmrtnicama

1960.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13. listopada 2022. u 04,45 sati, nakon kraće bolesti u 62-oj godini života, blago u gospodinu preminuo naš dragi i nikad prežaljeni

IVAN DUGANDŽIĆ – BEGOVAC
POK. ILIJE

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u subotu, 15. listopada 2022. godine u 15,00 sati ispred mrtvačnice u Donjem Malom Ograđeniku. Pokop će se obaviti u ”Dugandžića” groblju u Donjem Malom Ograđeniku. Obitelj prima izraze sućuti od 14,00 sati u mrtvačnici. Molimo sućut bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
supruga Verica, sinovi: Josip, Ilija i Vinko, kćeri: Marija i Kristina, nevjeste: Maja i Nikolina, zetovi: Jakov i Ante, unučad: David, Dora, Lana, Ivan, Ivan i Veronika, brat Vlado s obitelji, brat Pero s obitelji, sestra Neda s obitelji, obitelj pok. sestre Šime, obitelj pok. sestre Ljilje, šura Krešo s obitelji, svastike: Macuka i Ljilja s obiteljima, ožalošćene obitelji: Dugandžić, Stojić, Kozina, Sučić, Sušac, Barbarić, Planinić, Glibić, Kapac, Vasilj, Sivrić, Škegro, Mađarević, Kolar, Banović, Bete, Polić, Kraljević i Ćeškić, te ostala rodbina, prijatelji i kumovi.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/10/2022

error: