Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Ivan - Ivica Arapovi─ç

kriz_osmrtnicama

1940. - 2023.

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

IVAN – IVICA (pok. Pere) ARAPOVI─ć

u srijedu 29.03.2023. godine u 03.00 sati, nakon kra─çe bolesti u svojoj 83. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u ─Źetvrtak 30.03.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEG” – Mostar. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×ARAPI” – Slip─Źi─çi. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: supruga LJUBICA; sin SLAVEN; k─çerka DOLORISA; nevjesta ANDRIJANA-NANA; zet DARKO; unu─Źad: TOMISLAV, MARIJANA, PETRA, SARA, LEONA i DAVID; obitelj pok. brata NIKE; sestra ANA s obitelji; sestra MIRA; obitelji pok. sestara STOJE i ┼áTEFE; nevjesta SLA─ÉANA s obitelji; ┼íura SLOBODAN s obitelji; svastika CVIJA s obitelji; obitelj pok. svastike SMILJE; obitelji: ARAPOVI─ć, KRTALI─ć, BADALI─ć, ROZI─ć, KORDI─ć, JERKOVI─ć, ─îULE, BAUMANN, CVITANOVI─ć, PETRI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/03/2023

error: