Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan-Ivica Trlin

kriz_osmrtnicama

1955. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac, brat i djed

 IVAN-IVICA TRLIN pok. RAFAELA

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u petak 03.06.2022. godine u svojoj 67-oj. godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u nedjelju 05.06.2022. godine u rimokatoličkom groblju VIDOVO POLJE – STOLAC u 16.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 15.30 sati.)Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: supruga KATICA; sin ZORAN; kćerke: DIJANA i VANJA; nevjesta SLAVICA; zetovi: JANKO i BELI; sestra NADA s obitelji; unučad: JOSIP i KATARINA; tetke: MARA i ZORA s obiteljima; strina MILKA; stričevići: ZVONKO i ZLATKO s obiteljima, te RADO, ŽELJKO i IVAN; šura DRAGAN s obitelji; svastike: LJILJA i SNJEŽANA s obiteljima. Ožalošćene obitelji: Trlin, Jurić, Marković, Ivanković, Rehorić, Beglerović, Blažević, Lazić, Šarić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/06/2022

error: