Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ivan Karačić - Šudur

kriz_osmrtnicama

1927. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN KARAČIĆ – ŠUDUR

u četvrtak 18.02.2021. godine u 13.30 sati nakon kraće bolesti u 94. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 20.02.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju Sv. ANTE – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: BOŽO, MILENKO i DRAGAN; kćeri: IVANKA, JASNA i VESNA; braća: ANTE i MARKO; sestre: MILICA i MARA; zetovi: IVICA i IVO; nevjeste: BETA i ŽELJKA; unučad: IVONA, MARIJA, ANITA, IVANA, ANTE, GORAN, IVAN, TOMISLAV, NIKOLINA, LUCIJA i ANTE; praunučad: LENA, EVA, TIA, KATA, NIKOLA, LUCIJA, MARA, ANDRIJA, ANNA i MIA; obitelji pok. sestara: KATE i DANICE; obitelji pok. braće: ILIJE i KARLA; obitelji: KARAČIĆ, GAGRO, GALIĆ, JELIĆ, ZOVKO, VRLJIĆ, ČULJAK i RADIŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/02/2021

error: