Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Kožul - Ikas

kriz_osmrtnicama

1929. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok. Nikole) KOŽUL – Ikas

u srijedu 18.01.2023. godine u 15.15 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 94. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 19.01.2023. godine u 13.30 sati ispred mrtvačnice „LJUTI DOLAC”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „KRALJEVINE”. Sveta misa zadušnica služit će se u 13.00 sati ispred mrtvačnice u Ljutom Docu. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici Ljuti dolac.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin JOZO; kćerke: VINKA, ZDRAVKA, MILKA i BLAGICA; nevjesta NEDJELJKA; zetovi: MARKO, IVAN – IKO i DRAGAN; unučad: SLAVEN, SLAVICA, IVAN, BRANIMIR, MARKO, MARIO, ANDRIJA, IVANA, JELENA, MARTINA i KRIŽAN s obiteljima, IVAN, VIKTOR, VERONIKA, MIRKO i MATEA; praunučad; obitelj pok. sestre IVE; obitelj pok. brata BOŽE; obitelji: KOŽUL, ALILOVIĆ, LETO, ČULE, RAIČ, ZOVKO, RADIŠIĆ, MARTINOVIĆ, BUDIMIĆ, ĆORIĆ, LUČIĆ, ĆUŽE te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/01/2023

error: