Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Lasić – Šituka

kriz_osmrtnicama

1938.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

IVAN (pok. Ilije) LASIĆ – Šituka
u petak 9. rujna 2022.god   u 11.00 sati u svojoj  85. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 10. rujna 2022. god. u 15.00  sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Katedrali. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na „Bijelom Brijegu”.


POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerke: KAROLINA i MARINA; zetovi: DAMIR i BORIS; unučad: GORAN, ROMANA, FILIP, IVAN, PETAR i LEONARDA; praunuci: KLARA i ANA; nećaci: MARIO i BOŽANA; svastike: IVA i ZDRAVKA; šura LJUBO; badžanak MILE; obitelji pok. braće MATE, MLADEN i DRAGO; obitelj pok. sestre KATE; obitelji pok. šura: ŠIMUNA i DRAGANA; obitelji: LASIĆ, PRIMORAC, KRTALIĆ, VUGA, MIJATOVIĆ, LUČIĆ, ANIĆ, BRADARIĆ, KARAČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/09/2022

error: