Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Martinović

1944. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, punac i djed

IVAN MARTINOVIĆ – KAŽIĆ

U srijedu 5. veljače 2020. u 17.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 76-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u petak 7.2.2020. u 15 sati ispred mrtvačnice na groblju SUNČENJAK u Ljubotićima. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14.30 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju SUNČENJAK u Ljubotićima. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga SLAVKA, sin MARIN, kćeri MARIJA i ZORICA, brat STIPE s obitelji, sestre JANJA, MARIJA s obitelji i RADOSLAVKA s obitelji, obitelj pok. sestre LJUBICE, nevjesta IVANA, zetovi FERDO i MARINKO, unučad fra RENATO, ANDRIJANA, MATEA, IVAN, LUKA, MARKO, IVAN i IVA, svastike ZDRAVKA, BLAGICA i DRINA s obiteljima, šure JOZO, MIRKO s obiteljima i PERO, obitelji MARTINOVIĆ, KVESIĆ, GALIĆ, SESAR, VUKOJA, BREKALO, HAIER, GRBEŠIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/02/2020

error: