Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Miloš

kriz_osmrtnicama

1942. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok. Mate) MILOŠ

u petak 12.05. 2023. godine, u 22.15 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 81. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 15.05.2023. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga IVICA-BEBA; kćeri: MARIJA i IVONA; zetovi: NIKICA, DRAGAN i IVO; unučad: NIKOLA i ANTONIO; sestra LJILJA; nećaci: GORDAN i MAJA; šura SREĆKO s obitelji i obitelji pok. šura: SLAVKA i VINKA; obitelji pok. svastika: PERE i MATIJE; obitelji pok. tetaka: JELE, STANE, PERE i LJUBICE; obitelji; MILOŠ, VIDAČAK, SMILJANIĆ, GADŽIĆ, KOŽUL, ARAPOVIĆ, MILJKO, DOKO, STOJČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/05/2023

error: