Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Musa - Bakrač

kriz_osmrtnicama

1947. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, djed i brat

IVAN MUSA – BAKRAČ

u srijedu 06. rujna 2023. u 21:00 sat, nakon kraće bolesti, u 76. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u petak 08. rujna 2023. u 17:00 sati ispred mrtvačnice Podjela u Čerigaju. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:15 sati. Pokop će se obaviti na groblju Podjela u Čerigaju. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Ilinka-Beba; sin Boro; kćeri Mira i Ivana; nevjesta Danijela; zetovi Kristijan i Josip; unučad: Ivan, Danijel, Matea, Ivana i David; brat Jozo-Joguna s obitelji; sestre Mira i Iva s obiteljima; obitelj pok. brata Žare; svastike: Branka, Miljenka i Ankica s obiteljima; obitelj pok. šure Tonće; obitelji pok. stričeva Bože i Marka; obitelji: Musa, Banoža, Crnjac, Glavina, Brkić, Marić, Urlich, Mucić i Medić te ostala rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/09/2023

error: