Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Šantić - Tanki

kriz_osmrtnicama

1939. - 2024.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! „Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

IVAN ŠANTIĆ – TANKI

u četvrtak 18.04.2024. godine, u 17.00 sati nakon duže bolesti u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo.
Ispraćaj će biti u subotu 20.04.2024. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi sv. Matej na Rudniku. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJUBICA; sinovi: DRAŽEN i DARIO; nevjesta ANDRIANA; unučad: IVAN i GABRIELA; sestra VINKA s obitelji; obitelj pok.sestre BRANKE; šure: DOBROSLAV i VLATKO s obiteljima; rođak MARTIN-Mađa s obitelji; obitelji: ŠANTIĆ, BARBARIĆ, PRALAS, BAKOVIĆ, KNEZOVIĆ, MARINČIĆ, ČOLAK, KVESIĆ, LEKO, ALPEZA, SKOKO, VRDOLJAK, ŽULJ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/04/2024

error: