Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Šetka – Čamić

kriz_osmrtnicama

1948.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN ŠETKA – ČAMIĆ
u nedjelju 27.11.2022. godine u 20.00 sati, iznenada u svojoj 75. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u utorak 29.11.2022.godine u 12.00 sati na Rimokatoličkom groblju ”KRIVODOL”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 11:00 sati u mrtvačnici Krivodol.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANĐA; sinovi: EDVARD i DANIJEL; kćer DANIJELA; nevjesta GORDANA; zet IVAN; unučad: KRISTINA, MAGDALENA IVANA, MARTINA i DAVID IVAN; praunuk OLIVER; brat MLADEN s obitelji; obitelji pok. braće: MILE, NEDJELJKA i PERE; sestre: JANJA i IVANKA s obiteljima; obitelj pok. šure FRANE; svastika IVA s obitelji; obitelji: ŠETKA, DILBER, ZOVKO, KNEZOVIĆ, SENKIĆ, OBRADOVIĆ, VIDAČAK, PUŠIĆ, SUŠIĆ, IVEZIĆ, LUKETIN, PERKO, LONČAR, MARIJANOVIĆ, MARTINOVIĆ, MILOŠ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/11/2022

error: