Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Šimić

kriz_osmrtnicama

1944. - 2023.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, djed, brat…

Ivan Šimić

-Komadinović-
u srijedu 1. veljače 2023. god. u 79. godini života, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj našeg dragog pokojnika kreće u četvrtak 2. veljače 2023. god. u 15 sati ispred mrtvačnice GRUDE, gdje će obitelj primati sućut od 14 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju ”ŠIMIĆA GROBLJE” – DRAGIĆINA.
OŽALOŠĆENI:
supruga Zora, sinovi: Rosan, Josip i Igor, nevjeste: Franka, Gordana, Željka i Manuela; unučad: Zorica, Ivan, Marko, Petar, Ante, Ana, Anica, Iva i Karlo; praunuka Mia Marija; braća: Miroslav, Ante i Branko s obiteljima; sestre: Drina, Kata i Ljuba s obiteljima; obitelj pok. sestre Ive, šure: Ivan i Ljubo s obiteljima; svastika Mila s obitelji, obitelji: Šimić, Braćić, Marić, Jurčić, Bandić, Knezović, Grizelj i Čale te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/02/2023

error: