Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Stojkić

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok. Grge) STOJKIĆ
u četvrtak 26.10.2022. godine, u 21.30 sati u 90. godini života, primivši Sakramente kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 29.10.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćeri BRANKA, ZDRAVKA, VESNA i MARIJANA; zetovi: NIKOLA, ŽELJKO i MATE; unučad: MARIJA, IVANA, KLARA, ANITA, MARIO, MARTA, IVNA i PETRA; praunučad: NIKOLETA, MARO, GIULIANA, LUKA i NIKO; obitelji pok. sestara MARTE, KATE, JELE i RUŽE; zet JURE, šure: RAJKO i MIRKO s obiteljima; obitelj pok. RADE, svastike: ZDRAVKA i AGNEZA s obiteljima; obitelji pok. svastika SOFIJE i MARIJE; Obitelji: STOJKIĆ, JURIĆ, CRNJAC, JARAK, BEVANDA, ĆAVAR, BARIŠIĆ, CULMONE, REMESIC, LUBURIĆ, JURIĆ, KREŠIĆ, DUJMOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/10/2022

error: