Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ivana Mišić

kriz_osmrtnicama

1931.-2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra, baka i prabaka

IVANA MIŠIĆ udova PERE

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u utorak 06.07.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 91-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u srijedu 07.07.2021. godine u rimokatoličkom groblju HODOVO u 17.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 16.30 sati) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: kćerke: LJILJA, CVIJA i DRAŽENKA; nevjesta MARIJA; zetovi: SREĆKO i NIKO; brat MARTIN s obitelji; obitelji pok. braće STANKA i PERE; sestre ANA i MARA s obiteljima; zaove: CVIJA, ANICA i ZORA s obiteljima; unučad: MAGDALENA, IVANA, IVAN, KRISTINA, ŽELJKO, KREŠIMIR, ANA, DARIJA, DARIJO, JOSIP, IVAN i DANIJELA ; praunučad: KATARINA, ANTONIO, IVA, MARIJA, MARTA, ANTE, JERKO, IVA, LUKA i EVA . Ožalošćene obitelji: Mišić, Šimunović, Vučina, Moro, Marijanović, Raguž, Penava, Bošković, Perić, Merdžan te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.Umjesto cvijeća i vijenaca molimo prilog u dobrotvorne svrhe.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/07/2021

error: