Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivica Bošković

kriz_osmrtnicama

1972. - 2023.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, sin, otac i brat

IVICA BOŠKOVIĆ
pok. DANE

Tragično preminuo u Regenesburgu – Njemačka u svojoj 51-oj. godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u PETAK 20.01.2023. godine u rimokatoličkom groblju BOŠKOVIĆA GROBLJE – CRNIĆI u 15.00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvačnici na Bijelom Brijegu od 13.15 sati do 13.45 sati, te u kapelici na Boškovića groblju od 14.30 do 15.00 sati. Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

OŽALOŠĆENI: majka KATA; supruga KATA; sin MARKO; brat IGOR; nevjesta MIA; bratići: BARTOL i JUG; stričevi: PERO, LAZO i MARKO s obiteljima; tetke PAVA, LJUBA i MARIJA s obiteljima; obitelji pok. tetaka JANJE, ANICE i DANICE; ujak ZVONE s obitelji; obitelj pok. ujaka IVANA; punica MARICA; šure: MIRKO, KREŠO i TOMISLAV s obiteljima; svastika DANIJELA s obitelji. Ožalošćene obitelji: Bošković, Dujmović, Bošnjak, Perić, Marković, Slišković, Kopilaš, Ramljak te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/01/2023

error: