Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivica Drežnjak - Ćićko

kriz_osmrtnicama

1960. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVICA (pok. Žarka) DREŽNJAK – Ćićko

u nedjelju 14.05. 2023. godine, u 10.15 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 63. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 16.05.2023. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv. ANTE” – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira – Cim. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka JANJA; supruga RENATA; djeca: DAVID, ŽARKO i BRIGITA; brat MIODRAG; nevjesta ELVIRA; bratične: CHANTAL i VIKTORIA; punac MARKO; punica KATA; šura GORAN s obitelji; svastike: GORDANA s obitelji i DANJA; tetka MARA s obitelji; obitelji: DREŽNJAK, MARIĆ, SKOKO, ZELENIKA, KRTALIĆ, TOMIĆ, VRLJIĆ, BOŠNJAK, ĆUBELA, KARAČIĆ, IVANKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/05/2023

error: