Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivica Kondža – Vici

kriz_osmrtnicama

1953.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, djed…

IVICA KONDŽA
-VICI-

u nedjelju 23. listopada 2022. god. u svojoj 70. godini života, iznenadnom smrću, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj našeg dragog pokojnika kreće u utorak 25. listopada 2022. god. u 16 sati ispred mrtvačnice BILI BRIG, BOBOŠKA – GRUDE, gdje će obitelj primati sućut od 15 sati. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na groblju BILI BRIG.

OŽALOŠĆENI:
supruga Filomena, sinovi: Marko, Jakov i Martin, brat Darko s obitelji, nevjeste: Ivana, Antonija i Maja, unučad: Karlo, Josip i Petar, stric Mile s obitelji, obitelji pok. stričeva Vlade i Rade, obitelji pok. tetaka Zdravke, Binke, Zorke i Darinke, obitelji pok. ujaka Vlade i Slave, svastika Mirjana s obitelji, Marija supruga pok. šure Mladena, obitelji: Biloš, Vukoja i Stojanović te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/10/2022

error: