Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

ivica_kresic

Ivica - Muna Krešić

kriz_osmrtnicama

1958. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Ivica - Muna Krešić

u četvrtak 20.08.2020. godine u 10.30 sati nesretnim slučajem u 62. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 23.08.2020. godine u 18.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ORLAC“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:

majka DRAGICA; supruga STOJA; sin MARKO; kćerke: MARIJANA, MARTINA i MATEA; brat DRAGAN; sestre: JASNA, ANĐELKA, LJILJA, MIRA i SNJEŽANA; zetovi: DANIJEL, TADIJA, JOZO i MLADEN; unučad: NIKOLA i MIHAEL; sestrične: KRISTINA, LIDIJA, IVANA i KRISTINA; sestrići: KRISTIJAN, MATEO i ANTONIO; šure: DAVOR i DRAGAN; svastika IVANKA; badžanak VENCO; obitelji pok. strica: MARKA i MILENKA; obitelj pok. ujke PERE; obitelji pok tetaka: DRAGICE, MARE, IVICE, LJUIBICE, LJILJE i LUCE; obitelji: KREŠIĆ, PUCE, KNEZOVIĆ, MARIJANOVIĆ, ROZIĆ, PANDŽA, RAIČ, MARIĆ, PERKO, MARTINOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/08/2020

error: