Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivica Šuman

kriz_osmrtnicama

1965.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVICA (pok. Joze) ŠUMAN
u ponedjeljak 07.11.2022. godine u 03.50 sati, u 58. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 09.11.2022. godine u 14:00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VOJNO”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ARIJANA JULIJANA; kći JOSIPA; sin KARLO; brat MILE; sestra SONJA; nevjesta IVONA; šura ZDENKO JURIĆ; svastika OZANA; badžanak BRANISLAV; stričevi: MILE i MIROSLAV s obiteljima; obitelj pok. strica VINKA; tetke: IVANKA, LJILJA i DRAGICA s obiteljima; obitelji pok. tetaka: JELKE i KATE; obitelj pok. ujke IVANA DUJMOVIĆA; nećaci i nećakinje s obiteljima; ŠUMAN, TOMIĆ, JURIĆ, KOLANO, DUJMOVIĆ, MARINOVIĆ, MILINKOVIĆ, STOJČIĆ, VIDOVIĆ, DUMANČIĆ, PERIĆ, TOPIĆ, BRAJKOVIĆ, RADIĆ, HAMMOND, SAVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/11/2022

error: