Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivo Karačić

kriz_osmrtnicama

1959. - 2023.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! „Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će” (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

IVO (pok. Ante) KARAČIĆ

u ponedjeljak 03.04.2023. godine, iznenada u 64. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 05.04.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga GOJA; sinovi: ANTE, MLADAN,TOMISLAV i PETAR; nevjeste: DRAGANA i MARIJA;
unučad: PATRIK, MIA, GLORIA i MIHAEL; sestre: NADA, MIRA i MARINKA; zetovi: SREĆKO, MARKO i IGOR; šure: ANDRIJA, IVICA i BOŽO s obitelji; svastike; MARIJA, TOMICA i LJILJA s obiteljima; obitelj pok. svastike IVE; stric STANKO s obitelji; obiteljI pok. stričeva VLADE i MILE; ujak STIPE s obitelji; obitelji pok. ujaka: MARKA, MATE, IVANA i PERE; obitelji pok. tetaka: JELE, SLAVE i MARE; obitelji: KARAČIĆ, PETROVIĆ, GLIBIĆ, TADIĆ, MAJSTOROVIĆ, KOPILAŠ, BOŠNJAK, VIDOVIĆ, RAGUŽ, MARIJANOVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/04/2023

error: