Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jaka Stojić

kriz_osmrtnicama

1933. - 2023.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima!
”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

JAKA STOJIĆ
ud. GOJKA-SEKIĆ

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula dana, 13. 02. 2023. godine u 90. godini života. Ispraćaj i pokop drage nam pokojnice, obavit će se u srijedu,15.02.2023. godine u 15:30 sati na STOJIĆA GROBLJU u DRAGIĆINI. Obitelj prima sućut bez rukovanja u kapeli od 14:30 sati.

OŽALOŠĆENI: sin IKAN, kćeri: JANJA, GORDANA i TIJANA, nevjeste: SNJEŽANA i JADRANKA, zetovi: ZDRAVKO, DALIBOR i TOMISLAV, unučad: DIJANA s obitelji, GOJKO s obitelji, IVANA s obitelji, MIRNA s obitelji, MILE, MARIJA, IVAN, MARINELA i MARKO, praunučad: IVANO, IVA, KATARINA, DALIBOR, PETRA, JOSIP i MARLA, obitelj pok. brata JOZE, obitelj pok. sestre SLAVKE, zaova LUCIJA s obitelji, obitelji pok. djeverova MIRKA i IKANA, obitelji: STOJIĆ, SELAK, MILAS, RUPČIĆ,BRKIĆ, LONČAR, LUBURIĆ, PEHAR, PAPONJA, POLIĆ, PRALAS i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/02/2023

error: