Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jakov Bašić - Ininović

kriz_osmrtnicama

1942. - 2021.

S tugom u srcu i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, brat, djed i pradjed

JAKOV BAŠIĆ – Ininović
pok. Ivana

Dana 04.04.2021. u svojoj 80. godini života nakon kraće bolesti primivši sakrament kršćanske utjehe i okrijepe balgo u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Bašića groblju u Broćancu dana 09.04.2021., petak u 15.00 sati. Izraze sućuti obitelj prima u mrtvačnici od 14.00 sati. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆI:
supruga Ruža, sin Ivica, kćeri Suzana i Slavica, nevjesta Jagoda, zetovi Vinko i Damir, unučad Damir, Danijela, Josipa, Ružica i David s obiteljima, Mario, Ivona, Magdalena, Karmela i Roko, prunučad Jakov, Lana, Jelena, Marta, Anita, Ante i Lea, sestra Zora s obitelji, obitelji pok. braće Ante, Stanka i Stipe, obitelji pok. sestara Šime i Ljubice, šura Ivan s obitelji, obitelji pok. šura Ljube i Mile, svastika Ljubica s obitelji, obitelji Bašić, Milićević, Čutura, Alpeza, Bešlić, Varhold, Karaula, Duspara, Crnjac, Kolobaić i Banožić te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/04/2021

error: