Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Janja Jurić

kriz_osmrtnicama

1938.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JANJA JURIĆ
U utorak 13.07.2021. godine u 7:30 sati, nakon duže bolesti u svojoj 83-oj godini života, primivši Sakrament bolesničkog pomazanja blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se srijedu 14.7.2021. g. u 18:00 sati na Rimokatoličkom groblju „blaženog Alojzija Stepinca” Ortiješ. Obitelj prima sućut od 17:15 sati u kapelici groblja. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug Martin, sin Dragan, kćerke Katica, Dragica i Ružica, nevjesta Zdenka, zetovi Mijo i Zlatko, unučad Danijel, Darijan, Marinela, Ivana, Ivan, Robert, Vinko, Ana, Martina, Ivana, Matea i Matej, praunučad, sestra Ana s obitelji, obitelji pok. sestara Anđe, Šime i Ivuše, obitelji pok. braće Marijana, Jakova i Pere, zaova Ruža s obitelji. OBITELJI: JURIĆ, RAIČ, PINJUŠIĆ, SESAR, GAŠIĆ, LABAZAN, KREŠO, VRANJIĆ, LIVAJA, JURKIĆ, NIKOLIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/07/2021

error: