Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Janja Mandić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2023.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JANJA (udova Franje) MANDIĆ

u subotu 28.01.2023. godine u 18.00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 30.01.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira u Cimu. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DRAGO; kćeri: JELENA, VESNA i DRAGANA; nevjesta JADRANKA; zet VELIMIR; unučad: MARIO, MARINA, LEO, ANA, MARINELA, ANA, MARKO, PETAR, DAVID i VERONIKA; praunučad: MIA, ADRIANO, NIKOL i IVANO; brat ŠĆEPO s obitelji; obitelji pok. braće: MARKA, FRANJE i FILIPA; obitelji pok. sestara: STANE i LUCIJE; obitelj pok. djevera VINKA; obitelj pok. zaove DRAGICE; obitelji: MANDIĆ, RAIČ, JURIĆ, LASIĆ, ČULJAK, PRSKALO, MARIĆ, AZINOVIĆ i KREZIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/01/2023

error: