Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jela Barišić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2023.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JELA (udova Krešimira) BARIŠIĆ

u petak 25. kolovoza 2023. godine u 14.10 sati u 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 26. kolovoza 2023. godine u 18.00 sati ispred kapelice groblja „LAKŠEVINE” – BUNA. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju u „Lakševine”. Sveta misa zadušnica služit će uz pokop. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u kapelici na groblju.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DARIO; kćerke: DAVORKA, DUNJA, DARIJA; zetovi: TOMISLAV, IVAN i ARDIJAN; unučad: NIVES s obitelji, FILIP, EUGEN, BORNA, ANITA i DALIBOR; praunuke: AGNES i IRIS; sestre: ZORA, MLADENKA i VIDA s obiteljima; zaova OLGA s obitelji i SREBRENKA; jetrva KATA s obitelji; obitelji pok. djeverova: ILIJE, VLADIMIRA i IVANA; obitelji: BARIŠIĆ, MARTINOVIĆ, ZOVKO, JURIČIĆ, IVANKOVIĆ, SOLDO, JERKIĆ, PRIMORAC, KRALJ, RATANČIĆ, JURKOVIĆ, KREŠIĆ, NOVAK, PLANINIĆ, ŠUNJIĆ, BLAŽEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/08/2023

error: