Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Jela Pinjuh

kriz_osmrtnicama

1950.-2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JELA (supruga Ivana) PINJUH
u petak 09.07.2021. godine, u 16.40 sati nakon duže i teške bolesti u 71. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 10.07.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”u krugu uže obitelji i prijatelja. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici crkve Sv. Petra i Pavla u Mostaru. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug IVAN; sestre: JAKA i RUŽA s obiteljima; obitelji pok. braće: BOŽE i STOJANA; djeverovi: MILJENKO i SLAVKO s obiteljima i obitelj pok. djevera DRAGE; zaova IVA; obitelji: PINJUH, MATIĆ, BRKIĆ, PAVLOVIĆ, ZOVKO, BEVANDA, ĆAVAR, ZEKUŠIĆ, CVITKOVIĆ i VASIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Obitelj moli za tihu sućut bez vrećica i cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/07/2021

error: