Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jela Raspudić

kriz_osmrtnicama

1934. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JELA (udova Martina) RASPUDIĆ

U subotu 13.03.2021. godine u 09.30 sati u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 14.03.2021. godine u 15.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici u Rodoču.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ZVONIMIR – BRACO; kćeri: SLAVICA, VALERIJA i DRAŽENKA; nevjesta GORDANA; zetovi: BORIS, STANKO i MIROSLAV; unučad: IVANA, SLAVKO, MARTINA, ANTONIO, FILIP, IVA i LUKA; praunučad: PETRA, LUKA, ANDREJ, KASJA i JAKOV; braća: ILIJA i DANE s obiteljima; obitelji pok. sestara: MARE i DANICE; djeverovi: IVAN, FRANO i LUKA s obiteljima; obitelj pok. zaove ZORE; zaova STANA s obitelji; obitelji: RASPUDIĆ, ĆORIĆ, BRKIĆ, PARADŽIK, SOLDO, MALJKOVIĆ, SOČE, JANIĆ, PEHAR, MATKOVIĆ i PRIMORAC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/03/2021

error: