Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jolentina - Jola Čoko

kriz_osmrtnicama

1932. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra, baka, prabaka, svekrva i punica

JOLENTINA – JOLA ČOKO udova STOJANA

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u nedjelju 03.10.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 90-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u ponedjeljak 04.10.2021. godine u rimokatoličkom groblju BOROJEVIĆI u 16.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 15.00 sati) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: sinovi: ANTE i MIRKO-MIĆA; kćerka ANGELA; nevjeste: NADA i SLAVICA; zet MIRKO; brat VIKTOR s obitelji; sestre CVIJA i STOJA s obiteljima; obitelj pok. brata ANTE; obitelji pok. sestara MARE, ANICA, KATE, STANE i ANTONIJE ; djever NIKOLA s obitelji; obitelji pok. djeverova VINKA, ĐURE i VIDE; zaove: STANA i VERA; obitelji pok. zaova IVKE i MARE; te unučad i praunučad. Ožalošćene obitelji: Čoko, Kulaš, Marić, Bošković, Raguž, Šutalo, Ljubić, Moro, Pavlović, Ljevak, Vučina, Jerinić, Babić, Puljić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/10/2021

error: